Hundeposer tilladt

Du har måske set dette klistermærke på en skraldespand på din vej og ønsker et selv?
Så kan du bestille det her. Det koster 25 kr + porto (inkl moms).

Har du lyst til at sælge “Hundeposer tilladt – labels” i din butik?
Så kontakt mig og høre mere. Så finder vi en god aftale der passer til din butik. Ved større bestillinger må påregnes få dages leveringstid.
klistermærke hundelorteposer

Ideén

Jeg fandt på disse klistermærker af den simple grund, at jeg manglede dem 🙂
Jeg er selv hundeejer, og bedst som jeg og min hund er nået et stykke hjemmefra, skal han lægge en lort. En varm ildelugtende hundelort, som jeg pænt samler op i min medbragte hundepose. Problemet er bare at den er rigtig træls at gå rundt med, især hvis man som jeg også gerne vil tage billeder eller træne min hund.

Næsten alle husejere på min tur har en skraldespand/container stående ved fortovskanten, men jeg har ikke kunnet få mig til at smide lorteposen i deres spand. Det skal siges, jeg har gjort det en enkelt gang og fik faktisk ret dårlig samvittighed. For selv om vi alle betaler til renovation og selv om lorten var en lille lukket pose og jeg selv ville være helt okay med det … ja – så vidste jeg jo ikke hvad denne skraldespandejer ville mene om det.

Mit problem er, at der ikke er nogle offentlige skraldespande i mit område. Jeg ønsker heller ikke at lade lorten lægge og slet ikke at smide posen i naturen (som jeg kan se, at andre desværre gør). Så jeg har bragt min hunds lortepose med rundt på de lange gåture og hjem igen til min egen skraldespand. Men jeg er bare så træt af det, synes det er mega træls, for at sige det på godt nordjysk.

Jeg har snakket med flere om dette “problem” og fundet ud af jeg ikke er alene 🙂 Da jeg er grafiker, var det naturligt, at sætte mig til computeren og designe et klistermærke man lægger mærke til og har et tydeligt budskab: HUNDEPOSER TILLADT. Jeg fik trykt et mindre oplag og kan derfor sælge dem til 25 kr. stk for at dække min udgift og hjælpe andre hundeejere og ikke mindst holde byen ren, fjerne smittefare og forurening.

label, stickers, klistermærke med hundeposer tilladt på renovationscontainerJeg håber du vil støtte op og sætte et klistermærke på din skraldespand, så vi hundeejere med godt samvittighed kan aflevere den lukkede lortepose.

Ingen gider en hundelort på fortovet. Det er hundeejerens ansvar at samle op, ikke mindst for at undgå smitte fra syge hunde.

Min container er klar: “Hundeposer tilladt i min skraldespand. Tak, fordi du samler lorten op og binder knude på posen!”

 

Ved større oplag kan vi helt sikkert gøre prisen billigere, så kontakt mig hvis du er interesseret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *